Algemeen

Het timmervak is een veelzijdig vak waardoor de mogelijkheden voor de klant oneindig zijn. Uw wensen kunnen door ons worden vervuld. Als voorbeelden van werkzaamheden noemen wij:
 

Zetten en plaatsen van gipswanden of voorzetwanden:

Een grote zolder kan zeer eenvoudig omgetoverd worden tot één of meerdere slaapkamers. Een grote slaapkamer kan gesplitst worden in twee kleinere. Een lelijke muur kan met raggels en timmerwerk weer een mooie wand worden. En natuurlijk moeten de gecreëerde ruimtes volop daglicht hebben, hiervoor gebruiken wij Velux dakramen.
 

Het maken of aftimmeren van plafonds:

Een (verouderd) plafond kan door ons worden veranderd in een strak plafond van deze tijd. Als u een huis heeft met een verlaagd plafond en u wilt deze eruit hebben, dan zult u geconfronteerd worden met een plafond met flink wat gaten. Wij kunnen dit plafond weer naar uw wens maken.
 

Het plaatsen van kozijnen en deuren:

De levensduur van kozijnen kan worden verlengd door goed onderhoud. Toch geldt ook hier dat een kozijn een keer vervangen moet worden. Er is veel mogelijk. Kozijnen in hout, kunststof of aluminium horen tot de mogelijkheden. Ook kunnen wij deuren en ramen opnieuw afhangen/stellen en hang- en sluitwerk vervangen.
 

Het vervangen of repareren van boeidelen:

Boeidelen hebben heel wat te lijden onder de verschillende weersomstandigheden. Goed onderhoud verlengt de levensduur, maar uiteindelijk zal een boeideel deels of volledig vervangen moeten worden. Hiervoor gebruiken wij veelal het onderhoudsvrije Trespa of Ki-kern, dit is in verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor heeft u geen last meer van houtrot.
 

Maatwerk meubels:

Het timmervak is een leuk en veelzijdig vak, waar wij als timmermannen ons volledig in kunnen uitleven. Maatwerk is het allermooiste aan het timmervak. Zo kunnen wij meubels, zoals: kasten, bureaus en tafels, voor u ontwerpen en op maat maken. Dus heeft u een ruimte in te richten en kunt u niet de juiste meubels hiervoor vinden, denk dan ook aan ons maatwerk timmerwerk.
 

Contact

Contact

 • R.H. Houkamp
  Drift 6 | 7232 CB – Warnsveld

 • KvK: 50307185
  BTW: NL126914357B01
  Rabobank: 129787663

 • Telefoon: 06 14 22 44 71
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.