Milieu verantwoord

Houkamp Klus & Schildersbedrijf denkt ook aan uw gezondheid!

Binnenshuis gebruiken wij alleen oplosmiddelarme producten. Maar ook voor het buitenschilderwerk kiezen wij voor de meest milieuvriendelijke weg.

Houkamp Klus & Schildersbedrijf is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid voor de zorg van een schoon en gezond milieu. De zorg voor het milieu vergroot immers de kwaliteit van onze diensten. Houkamp Klus & Schildersbedrijf streeft blijvend naar een vermindering van de milieueffecten van zijn bedrijfsactiviteiten.

 1. Er zal zorg worden gedragen voor een stipte naleving van overheidsregels op milieugebied. Er zal naar beste vermogen actief worden bijgedragen aan de doelstellingen van de overheid op milieugebied.
 2. Met de overheid en de omgeving zal een goed en open contact worden gehouden over milieuzaken.
 3. Bij de uitoefening van alle bedrijfsactiviteiten en het gebruik van gevaarlijke stoffen zullen naar vermogen de beste technische en economisch verantwoorde maatregelen en voorzieningen worden getroffen om eventuele nadelige effecten voor het milieu tot een verantwoord minimum te beperken.
 4. Een zo goed mogelijke beheersing en vermindering van de milieubelasting zal voortdurend punt van aandacht zijn in de bedrijfsvoering (voorkomen van milieubelasting in plaats van opruimen).
 5. Iedere medewerker dient door inzet en betrokkenheid bij de uitvoering van zijn taak er zorg voor te dragen dat schade aan het milieu naar beste vermogen wordt voorkómen. Instructies op milieugebied dienen strikt te worden opgevolgd.

We moeten samen natuurlijk nog wel een tijdje kunnen genieten van onze mooie natuur, dat vindt u toch ook!

Contact

Contact

 • R.H. Houkamp
  Drift 6 | 7232 CB – Warnsveld

 • KvK: 50307185
  BTW: NL126914357B01
  Rabobank: 129787663

 • Telefoon: 06 14 22 44 71
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.